FCD și partenerii săi vă urează un CRĂCIUN BINECUVÂNTAT și un AN NOU FERICIT!

de FCD

| 0 Comentarii

Sperăm ca Sfintele Sărbători să aducă mai multă solidaritate, mai mult spirit de comuniune și mai multă încredere în proiectul de lungă durată al acestei ţări. Am parcurs cu succes un drum greu din 1989 până astăzi: să privim cu încredere la cel care ni se aşterne înainte.

Acum douăzeci și doi de ani, unii dintre români au ieșit în stradă și au strigat „Libertate!” și „Democrație”. Din păcate, nu toți au trăit să se bucure de aceasta. Acum, când avem „libertate” și „democrație”, este cazul să ne gândim și la „solidaritate”, la valorile creștine care ne-au ținut aproape atâtea milenii. Să ajutăm și să aducem bucurii celor care sunt mai neputincioși. Crăciunul nu este doar ziua în care ne-am despărțit de cuplul Ceaușescu, nu este doar ziua în care primim daruri de la prieteni și familie, este și ziua în care România a decis să meargă pe un alt drum. Acum trăim într-o Românie care ne oferă nu doar siguranță (suntem membri UE, NATO etc), ci și libertatea de a alege și libertatea de a ajuta pe cei de lângă noi. Fie ca de acest Crăciun să ajutăm cât mai multe persoane de lângă noi!

Nașterea Ta, Hristoase, Dumnezeul nostru, răsărit-a lumii lumina cunoștinței; că întru dânsa, cei ce slujeau stelelor, de la stea s-au învățat să se închine Ție, Soarelui dreptății, și să Te cunoască pe Tine, Răsăritul cel de sus, Doamne, slavă Ție!

Și în acest an, Fundația Creștin – Democrată a sprijinit copii de la Centrul Social pentru Copii – Sf. Dimitrie, copii care oferă tuturor membrilor și simpatizanților FCD câteva colinde:

La Mulți Ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>