Azi multă lume crede că Google poate înlocui inteligenţa personală, nu e adevărat

de FCD

| 0 Comentarii

MEDIAFAX: “Vă urez foarte mult succes, să vă simţiţi toată viaţa de ambele maluri ale Prutului acasă şi să aveţi în colegii dumneavoastră din România, în prietenii dumneavoastră de aici un sprijin constant orice ar fi. Continuaţi să vă păstraţi obiceiurile studioase, pentru că în vremea de azi multă lume crede că Google poate înlocui inteligenţa personală şi acumulările serioase culturale, intelectuale. Nu este adevărat. Este nevoie de studiu foarte temeinic pentru a ieşi deasupra mediocrităţii şi pentru a-ţi da un sens personal, nu prefabricat pe Internet”, le-a spus Baconschi participanţilor la ceremonia de decernare a diplomelor pentru funcţionari guvernamentali din Republica Moldova, absolvenţi ai programului de Pregătire Diplomatică şi Integrare Euroatlantică.

Ministrul a explicat cu această ocazie că Republica Moldova a fost unul dintre principalele subiecte abordate la Consiliul de Afaceri Externe al UE. “În Consiliul de Afaceri Externe al UE, la cererea previzibilă a României, a fost din nou pusă pe agendă Republica Moldova şi cei 27 de miniştri plus Înaltul Reprezentant Catherine Ashton au vorbit o oră despre Republica Moldova”, a spus ministrul.

El a adăugat că niciun alt subiect de pe agendă nu a atras atât de mult atenţia miniştrilor, lucru care l-a bucurat, “pentru că acest lucru ar fi fost greu de imaginat acum un an şi jumătate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>