Semnarea manifestului „Români, sus inima! România are viitor.”

| 9 Comentarii

COMUNICAT DE PRESĂ

„Români, sus inima! România are viitor.”

Fundația Creștin-Democrată va găzdui miercuri, 29 august 2012, la ora 16:00, ceremonia de lansare a manifestului „Români, sus inima! România are viitor”. Vasile Blaga (PDL), Mihai Răzvan Ungureanu (ICCD), Aurelian Pavelescu (PNȚCD), Mihail Neamțu (PNR) și Adrian Papahagi (FCD) vor semna documentul prin care forțele politice și civice pe care le reprezintă se unesc pentru a construi alternativa la forțele trecutului, regrupate în USL.

Din textul manifestului:
„Am ascultat glasul societății, am înțeles nemulțumirile și năzuințele cetățenilor români, am luat notă de exigențele partenerilor noștri occidentali, și suntem gata să ne asumăm imperativul acestui moment istoric.
Propunem societății românești o platformă politică articulată în jurul valorilor de centru-dreapta.
Vom coagula energiile reformatoare, vom reclădi încrederea în domnia legii şi în democraţie, vom reda speranța în viitorul României europene.
Suntem animați de orientările doctrinare ale dreptei populare europene, în pluralitatea sa de opțiuni creștin-democrate, conservatoare și liberale.
În centrul platformei se află o alianţă electorală între partide.
Aceasta este sprijinită de organizaţii neguvernamentale menite să capteze suflul civic de centru-dreapta existent la toate nivelurile societății românești.
Scopul nostru imediat este câștigarea alegerilor parlamentare.
Pe termen mediu și lung misiunea dreptei unite este consolidarea statului de drept, justiție pentru toți și prosperitate pentru fiecare.
Facem apel la toți oamenii vrednici care se recunosc în principiile de centru-dreapta să vină alături de noi și să susțină această platformă.
Construcția noastră rămâne deschisă pentru partide, organizații și persoane care se revendică de la valorile noastre.”
Presa este așteptată începând cu ora 15:30. Pentru informații și confirmări: office@fc-d.ro; 021.312.51.55.

9 comentarii despre „Semnarea manifestului „Români, sus inima! România are viitor.”

 1. Doar o dreapta unita ne mai poate salva de la dezastru. Salut aceasta initiativa si sunt alaturi de ea.

 2. Felicitari pentru protocol, mult noroc, si sa nu renuntati la volorile si raspunsurile pe care le asteapta romanii. Ne-am convins de 20 de ani de PSD-isti si de PNL-isti. Marionete si atat. Suntem satui de ei. Mizerabili putem spune chiar PENALISTI.

 3. Felicitari !Era necesar si in special la cite sa intimplat de 22 de ani cu dealde PSD,PC,UNPR ,PNL mam cam acrit si cu alti traseistii ce se tor muta ca tatele cu scaunelu pe la alta vecina sa birfeasca si sa sparga seminte.Nu scriu mai multe ca nusi are rostul.FELICITARI SI MULTA IZBINDA PENTRU ROMANIA.

 4. Felicitari !Era necesar si in special la cite sa intimplat de 22 de ani cu atitea si atitea uniuni, ,aliante etc. speram ca aici va fi inceputul unei noi era politice si pentru care s

 5. Am sa particip la acest eveniment sustin ICCD si pe MRU care ma reperezinta , vreau sa particip activ la reinventarea politicii romanesti a construirii civilizatiei si a stabilitatii , ma consider un cetatean roman euroopean si de aceea : SUS INIMA!

 6. Sa fie de bun augur acest manifest! Numai unindu-ne putem razbate si doar ramanand uniti putem invinge ca ROMANIA sa aibe intr-adevar viitorul asigurat pe termen cat mai indelungat…

  Chiar va place: “romani, sus inima”? mie, nu! Imi cer scuze, dar nu m-am putut abtine si…nici n-am vrut.

 7. Postati va rog si cateva date in plus despre pasii urmatori pe care ii veti face pentru infiintarea unui nou partid. Exista multa confuzie intrucat pe unele bloguri apare PCD – si nu FCD, ca membru in ICCD. In plus nu se stie daca exista timp suficient pentru acest demers. Va multumesc

 8. Salut aceasta initiativa pe care o asteptam de foerte mult timp. Este momentul sa contracaram dezastrul care ne ameninta. Voi participa la lansare si voi sustine orice actiune. Sper sincer in victorie!

 9. SALUTAM INITIATIVA……VA INVITAM SA ANGAJATI DIALOGUL CU CETATENII NEMULTUMITI DIN PIATA UNIVERSITATII SI REVOLUTIONARII DIN DECEMBRIE 1989…VALUL DE NEMULTUMIRI A FOST STRIGAT IN STRADA SUB LOVITURILE BASTOANELOR JANDARMERIEI,GAZE,SUBSTANTE TOTICE,MOLESTARI,RETINERI…..VOCEA STRAZII-VOCEA POPORULUI A SPUS SI SPUNE: DESTUL…. O NOUA CONSTRUCTIE TREBUIE SA TINA CONT DE REALITATILE OBIECTIVE SI DE VOINTA ROMANILOR…ANGAJATI DIALOGUL REAL CU -ROMANIA DIN STRADA……NIHIL SINE DEO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>