30 octombrie 2010 – Fundaţia Creştin-Democrată sprijină şcolarizarea unui copil defavorizat

| 0 Comentarii

Teodor Baconschi a participat sâmbătă, 30 octombrie 2010, la cea de-a şasea ediţie a Balului Caritabil de Halloween, organizat de Leslie Hawke, preşedinte şi co-fondator al Asociaţiei Ovidiu Rom.

Teodor Baconschi şi Nicholas Cage la Balul Caritabil de Halloween

Balul caritabil a avut ca scop finanţarea campaniei „Fiecare copil în şcoală”. Teodor Baconschi a făcut, în numele Fundaţiei Creştin-Democrate, o donaţie care acoperă şcolarizarea unui copil pe durata unui an.

Mă bucur să mă aflu astăzi aici, nu fiindcă aş fi pasionat de Halloween, ci pentru că admir eforturile depuse de Ovidiu Rom. Este o iniţiativă minunată care trebuie urmată de cât mai mulţi reprezentanţi ai societăţii noastre. (…). Evenimentul din seara aceasta îmi reînnoieşte speranţa că putem lucra împreună pentru a rezolva problemele cruciale cu care ne confruntăm”, a declarat Teodor Baconschi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>