Fundația Creștin-Democrată lansează o filială la Cluj

| 0 Comentarii

Președintele Fundației Creștin-Democrate, Teodor Baconschi, va inaugura în această seară filiala din Cluj a FCD, în cadrul unei recepții ce va avea loc la hotelul City Plaza (str. Sindicatelor 9-13, Ballroom), începând cu ora 19.00. Evenimentul survine la finalul primei serii de cursuri de diplomație și relații internaționale organizate de FCD în capitala Transilvaniei în cooperare cu Fundația Hanns Seidel România, care a cuprins zece prelegeri susținute de Teodor Baconschi, Mirel Bănică, Radu Carp, Mihnea Constantinescu, Armand Goșu, Emil Hurezeanu, Valeriu Nistor, Adrian Papahagi, Radu Preda și Vasile Pușcaș. Cursurile au acoperit un vast spectru tematic menit să descrie în profunzime câmpul de tensiune dintre valorile naționale și viziunea internațională ca repere fundamentale pentru o diplomație de succes. Programul a beneficiat de participarea a peste 100 de tineri implicați politic și civic – studenți, masteranzi și doctoranzi ai universităților clujene.
La inaugurarea festivă a noii filiale sunt așteptate personalități marcante ale vieții politice și culturale din Cluj. Evenimentul constituie o premieră, reflectând intenția fermă a FCD de a coagula valorile și excelența la nivelul întregii țări și de a reprezenta o punte de legătură între politică, societatea civilă și mediul de afaceri. Președintele filialei din Cluj a Fundației Creștin-Democrate va fi antreprenorul Florin Gliga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>