München – Teodor Baconschi s-a întâlnit cu Președintele Fundației Hanns Seidel, Hans Zehetmair

| 0 Comentarii

Teodor Baconschi a avut vineri, 4 februarie, o întrevedere cu Președintele Fundației Hanns Seidel, Dr. h. c. mult. Hans Zehetmair. La întâlnire au mai participat dr. Susanne Luther, șefa Departamentului de Relații Externe și dr. Christian Hegemer, șeful Institutului de Relații Internaționale al Fundației Hanns Seidel. Din partea Fundației Creștin-Democrate a mai participat la discuție dl. Adrian Papahagi.

Ministrul Baconschi a insistat asupra contribuției FCD la definirea doctrinară a dreptei româneşti şi a subliniat necesitatea unei voci creştin-democrate puternice în PDL. În contextul alinierii la stânga a PSD, PNL şi PC, PDL rămâne singurul partid de centru-dreapta din România. Momentul istoric reclamă definirea clară a identităţii doctrinare a PDL, partid afiliat PPE şi care se reclamă de la valorile creştin-democrate ale acestuia.

Hans Zehetmair a salutat iniţiativa lui Teodor Baconschi de a înfiinţa o fundaţie de cultură politică democrat-creştină şi a exprimat disponibilitatea colaborării între cele două instituţii pentru promovarea viziunii creştine despre om şi societate şi a unei politici inspirate din aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>