Acordarea de diplome participanților la seminariile Creștin-Democrația în România

de FCD

| 0 Comentarii

Președintele Fundației Creștin-Democrate, Teodor Baconschi, a acordat astăzi diplome participanților la seminariile „Creștin-Democrația în România”. Teodor Baconschi i-a felicitat pe tinerii participanți și i-a încurajat să aplice viziunea creștin-democrată în viața publică.

Programul Creștin-Democrația în România s-a desfășurat în perioada octombrie 2011- ianuarie 2012 și a constat într-o serie de seminarii și conferințe, prin intermediul cărora cursanții s-au familiarizat cu valorile dreptei populare și cu rolul creștinismului în societate. Au fost implicați în acest program peste 30 de tineri.

Seminariile au fost susținute de: Cosmin Alexandru, Cătălin Buciumeanu, George Butunoiu, Alexandru Gussi, Valeriu Nistor, Adrian Papahagi, Radu Preda și Raluca Turcan.

De asemenea au fost organizate conferințe la care au participat reprezentanți ai creștin-democrației din Europa: Alfred Lehmann, primarul orașului bavarez Ingolstadt, și Werner Fasslabend președintele Academiei Politice a Partidului Popular Austriac.

Avem nevoie de tineri care să creadă în ceva, să nu fie cinici, care să fie interesati de România. (…) Dăcă știți ce e stânga și dreapta, dacă vă simțiți de centru-dreapta, luptați-vă pentru aceste valori zi de zi. Lăsăți și un loc pentru politică. (Teodor Baconschi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>